Little Soul Manual

kr.325,00 ekskl. moms

Little Soul Manual er en lille e-bog med en personlig forside (som du kan printe og hænge op), selve manualen om dit barns unikke Human Design samt en side med punkter over essensen af dit barns design (også printvenlig). Alt i alt en bog, der hjælper dig til at kende dit barn ned i detaljen, så du kan skabe et familieliv med mindre kaos og mere harmoni.

Beskrivelse

Little Soul Manual er din Human Design manual til dit barn. Manualen giver dig som guide for dit barn, indblik i dit barns energitype, strategy, authority, profile og incarnation cross.

Hvad betyder det så egentlig? Det betyder, at du får indblik i hvordan dit barns energi omsættes bedst i verden, hvordan du støtter dit barns unikhed, gaver og talenter samt hvordan dit barn træffer beslutninger, der føles godt. Men også hvordan dit barn lærer og tillægger verden mening samt hvilken rolle dit barn er kommet her for at udfylde.

Med andre ord, hvad er essensen af dit barns personlighed, og hvordan lever dit barn sit design. Denne indsigt til dit barns personlighed er intet mindre end magisk – og en enorm hjælp til at støtte dit barn i at leve fra sjælen!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Little Soul Manual”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *