Masterclass-serie Design et Harmonisk Familieliv

kr.995,00 ekskl. moms

Denne Masterclass-serie med 3 undervisninger inspirerer dig til at leve et mere bevidst familieliv med rod i din og din families Human Design og essens. Vi taler om, hvordan man bygger et low-stress familieliv, hvor alle bliver set og hørt, hvor der er tydelige og kærlige voksne, og hvor også mor og far er fyldt op!

Beskrivelse

Masterclass-serie med Human Design Reader, Familecoach og Olie Entusiast Dorte Eilsø & mor til 4, Essentiel Olie Ekspert og Human Design Reader Mia Poulsen Denne Masterclass-serie med 3 undervisninger inspirerer dig til at leve et mere bevidst familieliv med rod i din og din families Human Design og essens. Vi taler om, hvordan man bygger et low-stress familieliv, hvor alle bliver set og hørt, hvor der er tydelige og kærlige voksne, og hvor også mor og far er fyldt op!

1 del af Masterclass-serien handler om DIG, og om hvordan du lærer at mærke dig selv, fylde dig selv op og navigere fra din essens i dine beslutninger.

2 del af Masterclass-serien handler om DET NYE BØRNESYN, og hvordan du får et familieliv, som er bygget på kærlighed, respekt og et ønske om at se dit barns potentialer i stedet for at forsøge at passe det ind i en kasse eller være en anden mor end du reelt set er. Vi kommer til at rydde op i følelsesmæssige triggers, manglende og uklare grænser og reaktionære mønstre som vrede, sorg og skam i dit familieliv.

3 del af Masterclass-serien handler om FAMILIEDESIGN, og hvordan du bryder med normen og designer et familieliv som er low-stress, og hvor i LEVER hver dag, frem for at overleve hverdagen. Med andre ord du lever dit drømme-familieliv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Masterclass-serie Design et Harmonisk Familieliv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *