Mød dig selv

lær dit human design at kende

Human Design er…

Human Design er et holistisk personlighedsværktøj, ligesom enneagrammet, astrologi og andre systemer, som du måske kender. Human Design fortæller dig hvordan din indre essens ser ud, når man skræller alt tillært af.

Human Design bygger på astrologi, chakrasystemet, kinesisk iChing, Kabbalah, Tree of Life, Kvantefysik og Biologi. Human Design blev skabt i 1987 af canadieren Ra Uhu Ru.

Human Design fortæller dig HVAD du skal udleve, men ikke HVORDAN du skal udleve det. Det er op til dig, hvordan du vil dele din essens med verden.

 

lev dit design hver dag 

Hvorfor skal du kende dit Human Design?

At kende dit human design støtter dig i at udfolde din essens, din unikhed, dine gaver og talenter; din unikke rejse her på jorden.

Med andre ord; du finder ind til essensen af hvem du i virkeligheden er, hvordan du bedst bruger din energi, hvordan du navigerer i verden sammen med andre mennesker og hvordan du udfolder lige præcis dét du er allerbedst til.

At kende sin energitype er en forudsætning for at leve livet HVER dag; udleve sit fulde potetiale fra sjæl med lethed og glæde. Det kan faktisk lade sig gøre!

Lad os guide vores børn i at guide os

Vores børn er kommet til verden med en evne til at udtrykke sig naturligt, aligned og på en måde, der tillader dem at shine og leve deres essens. ⁠

Efter jeg opdagede Human Design, er jeg blevet meget mere bevidst om de projektioner og forventninger, jeg stiller til mine børn. Min opgave som mor er, at værne om deres unikhed, de gaver de har fået, og ære det design de er kommet med. Og være opmærksom på, når jeg opdrager efter hvad samfundet eller jeg selv synes er bedst. Men som måske energetisk ikke er tilpasset deres design. ⁠

I min relation må jeg øve mig at SE dem og mig selv i relationen ud fra vores unikke designs. Det er super spændende, nogle gange nemt, andre gange har jeg stadig masser at lære. ⁠

Men det er ok. For Human Design er et eksperiment, og det er meningen at vi skal prøve os frem; se hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Sådan er livet jo.  ⁠

 

støt dit barn i at leve sit design

Little Soul Manual

Little Soul Manual er din Human Design manual til dit barn. Manualen giver dig som guide for dit barn, indblik i dit barns energitype, strategy, authority, profile og incarnation cross. Hvad betyder det så egentlig?

Det betyder, at du får indblik i hvordan dit barns energi omsættes bedst i verden, hvordan du støtter dit barns unikhed, gaver og talenter samt hvordan dit barn træffer beslutninger, der føles godt. Men også hvordan dit barn lærer og tillægger verden mening samt hvilken rolle dit barn er kommet her for at udfylde.

Med andre ord, hvad er essensen af dit barns personlighed, og hvordan lever dit barn sit design.

Denne indsigt til dit barns personlighed er intet mindre end magisk – og en enorm hjælp til at støtte dit barn i at leve fra sjælen!

Little Soul Manual er en lille e-bog med en personlig forside (som du kan printe og hænge op), selve manualen samt en side med punkter over essensen af dit barns design (også printvenlig).

 

DKK 325,-

sådan kan jeg hjælpe dig

...med at leve dit design

HD reading

90 min Reading

90 min session tilpasset dit Human Design Chart. Du får en optagelse af din session sammen med relevante tips til at leve dit design. Vi taler type, strategi, autoritet, profil, definerede/ udefinerede centre, gates, channels m.m.

 

DKK 995,-