PM_hero_essentielle_olier_familien

Essentielle olier til dig og din familie

Essentielle olier er ikke bare en trend. Essentielle olier er kraftige planteekstrakter, der kan bruges til at fremme velvære – ligesom de gjorde for århundreder siden.

dōTERRA’s olier er endda så rene at de har terapeutiske egenskaber, der gør en forskel ikke kun for dit velvære, men også din mentale tilstand. Oliernes renhed gør det endda muligt for dig, som mor, at benytte olierne på din familie, så de også kan tage del i oliernes gavnlige egenskaber. 

Essentielle olier er blevet meget populære de seneste år, fordi de giver et naturligt alternativ til hverdagens mange aktiviteter. De er sikre, effektive og har unikke og smukke aromaer. Selv med begrænset viden kan du opleve fordelene ved olierne på små og enkle måder. Når alt kommer til alt er grunden til, at så mange mennesker bruger essentielle olier i dag, at de gør hverdagen lettere på en mere naturlig måde. Og hvem ønsker ikke det?!

MIN HISTORIE

Olierne er nu en integreret del af min hverdag

Olierne kom ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg havde mest brug for det. Og selvom jeg normalt er meget mere skeptisk og mistroisk over for noget, der virker let og ligetil, så var jeg det ikke her. Hvilket jeg er meget taknemmelig for. At jeg bare gik med min intuition, og ikke mit ego.

I dag mærker jeg, hvilken forskel olierne gør i min hverdag; de skærper min bevidsthed, tvinger mig ned i tempo og giver mig plads til at komme ned i min krop.

Olierne er blevet en støtte i hverdagen, både for mig selv og min familie. Vi anvender dem til at emotionel, mental og kropslig støtte, samt til grøn rengøring, hudpleje og spirituel forbindelse. Med olierne finder vi en genvej til healing på alle områder.

Jeg er vild med denne ordløse terapi.

Hvorfor dōTERRA?

Planet Motherhhod DK Essentielle Olier

Jeg har valgt at arbejde med dōTERRA, simpelthen fordi de har de reneste og mest effektive olier på markedet. Der er ingen anden olie, der gennemgår så mange tests som en dōTERRA-olie. Hvilket sikrer at toksiner og andre kunstige stoffer ikke findes i dōTERRA’s olier.

Alle dōTERRAs 39 olier er CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade).

Healing Hands Foundation

Hjertet i dōTERRA er deres Healing Hands Foundation, der arbejder med at styrke mennesker og samfund over hele verden, så de kan gøre en positiv forskel for sig selv og resten af verden.

Co-impact sourcing

Co-impact sourcing er en fantastisk måde for dōTERRA at hjælpe samfund ude i verden. I stedet for at købe et stort stykke land, hvor planterne kan vokse, vælger dōTERRA det sted, hvor planten naturligt vokser. dōTERRA investerer i allerede eksisterende små-skala-bønder, der har dyrket disse planter i generationer.
Der er ingen mellemmand mellem dōTERRA og landmændene, og på den måde kan dōTERRA love den rigtige løn og god arbejdsetik.

Tag med på dōTERRAs olierejse

Jeg vil elske at guide dig på din rejse ind i oliernes magiske verden, og hjælpe dig med at skærpe din bevidsthed, mærke dig selv og komme hjem til dig selv. Så du kan leve et bæredygtigt familieliv.

dōTERRA olier kan købes direkte i deres webshop. Du kan også blive en del af mit team og købe du dōTERRA’s essentielle olier gennem mig. På den måde kan du søge råd og vejledning om hvordan du kan integrere olierne i dit liv. Når du tilmelder dig mit team får du 25% rabat på alle dōTERRA’s produkter, vejledning og adgang til grupper. Der er ingen bindinger eller krav om køb.

BLIV KUNDE

Dine fordele som kunde i mit team

– Vejledning, inspiration, undervisning, ressourcer, opskrifter til brugen af dine olier

– 1 x 30 min opstartssession, når du har modtaget dine olier (ved min køb over €100)

– Hjælp til bestilling pr. mail eller telefon

– Adgang til inspirerende community af Christine Eilvig

– Månedlige promotions og rabatter på doTERRAs produkter

– Månedlige healinger

 

STARTPAKKER

Vælg den startpakke der passer til dit behov

 

Som en del af mit team, kan du vælge at starte med et enrollment kit, hvor medlemsskabet på de 25€ er inkluderet (anbefales).

Et enrollment kit er en produktpakke med et udvalg af produkter til en god pris. Når dit kit ankommer, kan du booke en tid med mig til at gennemgå dine nye produkter sammen med dig og lave en personlig wellnessplan, der sikrer dig den udvikling du gerne vil opnå.

Der er flere forskellige enrollment kits at vælge imellem, så du kan starte med den pakke der paser bedst til dig og din familie.

Planet Motherhood Essentielle olier
sleepybaby
SHOP OLIER

Sådan køber du olierne

Direkte i shoppen

Køb direkte i shoppen; via min shop kan du købe olierne til normal pris. Du køber hvad du vil, når du vil.

Som kunde i mit team

Bliv en del af mit community; via min shop tilmelder du dig som Wholesale Customer (€25 for et års medlemskab). Du får 25% rabat på alle olier og kan købe hvad du vil, når du vil. Derudover får du undervisning, mentoring, inspiration, gratis events m.m.

Kunne du tænke dig at være med til at vejlede i brugen af dōTERRA olier?