Leder du efter en bedre måde at tjene dine penge på?

Måske har du længe ønsket at du kunne tjene dine penge på en anderledes måde, der skaber mere harmoni og balance i dit familieliv. At opbygge en dōTERRA-forretning betyder, at du kan arbejde hjemmefra, have en fleksibel tidsplan, skabe en stabil økonomisk fremtid og gøre en forskel i verden – alt sammen på samme tid. Den generøse kompensationsplan er et bevist middel til at skabe varig restindkomst. Oplev fordelene ved at samarbejde med dōTERRA, og se hvad det at opbygge en dōTERRA-virksomhed, kan gøre for dig.

Vi har alle mulighed for at skabe og leve det liv, vi ønsker

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville føles at ikke bekymre sig om penge? Mange mennesker bruger deres liv på at veksle timer for penge, og savner den frihed, de drømmer om. Med dōTERRA kan du vælge at skabe økonomisk frihed, mens du arbejder hjemmefra. Det betyder, at du kan bruge tid sammen med familie og venner, være din egen chef og opbygge dine egne drømme. Oplev hvordan dōTERRA kan hjælpe dig.

Hvad er den bedste MLM (Multi Level Markering) -forretning?

Der er mange multinationale marketingfirmaer derude, men ikke alle MLM’er er skabt ens. Når du bruger din tid på at opbygge en virksomhed, vil du gerne have at den skal trives godt. Med dōTERRA er det præcis, hvad der sker. Der er tre hovedårsager til, at dōTERRA skiller sig ud:

dōTERRA produkter er de mest testede, mest betroede og bringer håb og velvære til millioner af mennesker. Det betyder, at du kan dele livsændrende produkter med tillid – og tjene store penge på samme tid.

dōTERRA har en dokumenteret track-record af vækst og stabilitet, hvilket betyder, at du har opbakning fra en milliard dollar virksomhed til at støtte din virksomhed. Du ved, at du kan stole på langsigtede muligheder og succes.

dōTERRA blev bygget på princippet om omsorg med globale Co-Impact Sourcing® og dōTERRA Healing Hands Foundation®-initiativer. Med hver flaske olie løfter du dårligt stillede mennesker og samfund. Du ændrer virkelig verden, når du bygger en dōTERRA -forretning.

Bringing hope, opening hearts, raising leaders, living dreams

– the meaningful work of a dōTERRA Wellness Advocate.

Vælg at opbygge din dōTERRA forretning i mit team

Via min shop opgraderer du dig fra Wholesale Costumer til Wellness Advocate. Du får 25% på olierne, og forpligter dig til at købe for min. 150 PV c. 1200,- kr. hver måned. Du bliver også en del af mit community med undervisning, business mentoring, inspiration, online kurser, gratis events, teammøder, healinger m.m.

 

Du får adgang til:

– Gratis/ rabat på doTERRAs Business Courses

– Business Mentoring & Teammøder hver 14. dag

– Adgang til live og online byggemøder med Christine Eilvig; fokus på spirituel metoring og tapping fra Anne Hejselbjerg

– Online kursus: Essential Business

– Skønne og støttende netværk; The Soulful Tribe og Team Lavt Gærde

 

Med andre ord, du får al den hjælp du har brug for til at opbygge din doTERRA business.