PM_hero_coachingforløb

At blive en fuldt bevidst forælder, er den største gave du kan give dit barn

– Eckhart Tolle

Måske oplever du også at støtte dig til de malplacerede strategier dine forældre brugte til at opdrage dig, og hvilken følelse af dyb ambivalens over for dine børn, det efterlader dig i?

At være den perfekte mor er en illusion. Der findes ingen perfekt mor og ej heller perfekte børn.

Vi forsøger alle at gøre det bedste vi kan, med de ressourcer vi har. Det gjorde dine forældre også. Udfordringen er, at vi altid vil søge det kendte og trygge, når vi er pressede. Vi ender med at gentage det vi selv har oplevet, selvom vi måske ønsker at handle anderledes.

Ønsker du at handle anderledes i relationen til dit barn, må du være nysgerrig på hvad du emotionelt og spirituelt kan lære af at være mor. Og på den måde komme videre i din egen udvikling. Med andre ord: Det hele starter med dig selv. Når du som mor tør åbne dig op for det ukendte, transformere og udvikle dig selv, vil du kunne opdrage dit barn til at blive hel og sund.

Traditionelt har forældrefunktionen være hierarkisk. Forælderen styrer oppefra og ned. Vi er så vant til at det er forældrene, der har kontrollen i familien, at det end ikke falder os ind, at det måske hverken er godt for os eller vores børn.

Planet Motherhood coaching

Perspektivet har dog ændret sig – fra at have fokus på barnet og hvordan vi kan få barnet til at opføre sig ordentligt, lytte og tage ved lære, så ser vi nu et nyt forældreparadigme, hvor fokus er på forælderen.

Hvordan kan vi som mødre tage ved lære af vores børn, og på den måde blive klogere på os selv.

Det hele starter med et bevidst moderskab – og dermed med dig og din udvikling som mor. Først når du tør kigge indad, vil relationen mellem dig og dit barn blomstre.
Planet Motherhood logo

Mothering the Mother

Jeg giver dig den støtte du har brug for til at leve bæredygtigt i dit moderskab. Vi har som mødre det vigtigste job i verden, nemlig at opfostre den kommende generation. Derfor er det vigtigt at du som mor, tager dig godt af dig selv, så du kan tage dig godt af dit barn.

Lær at lytte til dig selv og dit hjerte, så du kan lytte til dit barn

Mærk dig selv og dit hjerte slå, så du kan mærke dit barns hjerte slå

Find dit indre kompas, så du kan vise dit barn vejen

Lær at leve dit liv autentisk, bevidst og tilfredsstillende – så dit barn kan gøre det samme

Du kan vælge at arbejde sammen med mig i enten 3, 6 eller 12 måneder.

Alle tre pakker inkluderer unlimited online coaching, hvilket betyder at du kan få coaching, når du har behov for det. Nogle dage varer en session måske 10 min, andre dage varer en session måske 1 ½ time og alt derimellem. Det er op til dig, og de behov du har og hvad du kommer med. Inden hver session skal du aflevere en lille status-rapport (udleveres til dig ved forløbsstart) som indeholder nogle refleksionsspørgsmål vedrørende din process og din status lige nu.

Kontakt mig for at tage en snak om, hvor du er lige nu i dit liv lige nu og hvilken pakke der passer dig bedst. Herefter skræddersyer jeg et forløb til dig.

3

Du er et sted i dit moderskab, hvor du mærker at dit hjerte kalder på noget andet, end det liv du lever. Du har brug for at få kickstartet en proces mod en forandring i dit liv, men du kan ikke mærke hvilken forandring der skal til eller hvad du egentlig går og drømmer om.

Lad os sammen trykke på ’reset’ i et 3-måneders forløb.

6

Du kan mærke, at du er vokset fra dit nuværende liv. Du har brug for at stille skarpt på dine udfordringer og tage personligt lederskab i dit liv. Du er træt af at leve op til alle andres forventninger, og færdig med at leve dit liv som du hidtil har gjort.

Lad os sammen finde ind til kernen i dit livsdesign med hjertet forrest. Forløbet varer 6 måneder.

12

Du har brug for at vende dit liv på hovedet, og du er klar til at tage det fulde ansvar for dit nye liv. Du er direktøren i det liv du går og drømmer om.

Vi arbejder med alle aspekter af dit liv; skruer op for ambitionerne og ned for begrænsningerne, for at du kan leve det liv du drømmer om. Her er plads til de vilde drømme og store armbevægelser.

Vi går ‘all in’ på et liv med mening, livsglæde, drømme, kærlighed og masser af hjerte i et 12-måneders forløb.