Den største gave er helt sikkert at kunne tage imod lillebror og have et giga overskud, hvor vi ikke skal nå noget til noget som helst tidspunkt, egentlig.

 

En onsdag morgen i slutningen af februar sidder Christina og jeg i hver sin ende af verden, jeg i Sverige og hun i Barcelona, og snakker om hvordan man lever den frie livsstil, og hvad den frie livsstil bidrager med til moderskabet og familielivet.

For vi går alle og har drømme, store som små, men det er de færreste der rent faktisk handler på sine drømme. Hvordan går man fra tanke til handling på sine drømme? Og hvad skal der egentlig til for at drømmene bliver virkelighed?

Christina deler sin historie om hvordan hun selv gik fra tanke til handling, og hvordan hun stadig drømmer højt med sin mand hver eneste dag. Du får tips til, hvordan du allerede i dag kan arbejde med din drøm, for at den senere kan blive virkelighed.

Hvad betyder vores livsstil for vores moderskab og familieliv generelt? Og hvad er den største forskel på at bo i udlandet kontra hjemme i Danmark – foruden vejret selvfølgelig!? Hvordan kommer det til udtryk i den måde hverdagen leves på, for Christina og hendes familie.

Det er Christinas holdning, at vi alle er frie til at gå efter vores drømme, om end hun anerkender at der er mange praktiske ting, der ofte skal falde i hak. Og nogle gange må man bare lære som man går vejen – den frie livsstil skal også struktureres og planlægges. Men det gør den ikke mindre fri!

Lyt med når Christina giver sit ’take’ på at leve den frie livsstil – med base i Barcelona, men med hele verden i tankerne.

 

Hvem er Christina Rovira

Fra sit hjemmekontor, et co-work eller en café i byen Barcelona, driver Christina sin forretning, hvor hun hjælper personlige brands med at optimere deres visuelle udtryk i form af logo design, web-design, og andre branding opgaver.

Ud over branding-projekterne, tilbyder hun også mentoring i at gå fra fast job til freelancer/selvstændig. De fleste barrierer ligger i negative overbevisninger om egen formåen og dem vil Christina gerne hjælpe med at rykke på, så hendes kunder kan udleve sit fulde potentiale og leve et liv på egne præmisser.

 

 

Lyt til episoden nedenfor eller via din foretrukne APP