Vi kan ikke som kvinder træde fuldt ind i vores power, hvis ikke også vi tør redefinere vores moderskab.

 

Inden du lytter til denne episode, kan det være en fordel for dig, at hente dit eget chart, så du ved hvilken type du er. Du henter dit chart her www.myhumandesign.com

Hvad er Human Design egentlig? Få et indblik i værktøjet ud fra et familielivsperspektiv – hvordan kan du redefinere og transformere dit moderskab, og dermed guide dine børn på den måde, der passer til dem og din familie.

Hvem er du i din essens og hvordan giver det sig til udtryk i din jeg-følelse, kommunikationsevne, intuition, og hvilke specielle egenskaber og kompetencer har du, og hvordan kan du hæve din bevidsthed fra karma til dharma?

Lyder det som volapyk? Så handler det bare om, hvordan det at kende din type, din mands type og dine børns typer, er til gavn for hele familien. Når du kender familiens chart, kan du handle anderledes og skabe et familieliv uden de store konflikter. Men som ved alt andet, starter det hele med dig selv og din mulighed for at redesigne dit moderskab.

Hvorfor skulle du så have lyst til det? Fordi Human Design som værktøj gør en kæmpe forskel i den indre verden, hvilket kommer til udtryk i den ydre verden. Du tager med andre ord et holistisk perspektiv på dit familieliv – hvordan får jeg livet til at gå op i en højere enhed på en harmonisk og bæredygtig måde. Du slipper for at være på overarbejde hele tiden, og begynder at træffe nærende valg og tage vare på dig selv, sådan at du kan være en ressource – sammen med din familie.

Når du er færdig med dig selv, kan du begynde at redesigne dit familieliv, træffe nærende valg for dit familieliv, fordi det ikke længere giver mening at lade være.

Lyt med, når Mia afslører hvor Human Design har gjort den største forskel i hendes eget familieliv.

 

Hvem er Mia Poulsen

Mia Poulsen hjælper kvindelige powerhouse iværksættere med at skabe en soulful online businesses uden at skulle knokle røven ud af bukserne eller gå på kompromis med tid og overskud til børn, kærlighed og sig selv.

Mia kalder det Feminin Lederskab i Praksis! Den typer lederskab som kun en ægte empress kan skabe, når hun skal bygge sit imperium.
Mia ved hvad hun taler om, for hun har selv bygget sin egen millionforretning rundt om sine 4 børn, fra sin sofa.

Ressourcer

Hent et gratis chart her:
www.myhumandesign.com

Bøger:
Human Design af Chetan Parkyn
Understanding Human Design Karen Curry

Instagram og Pinterest:
Søg Human Design, så kommer der en masse viden og profiler frem.

Danske profiler du kan følge:
Savannah Sommer
https://www.instagram.com/savannahnomondesommer/

Majli Noel
https://www.instagram.com/majli_noel/

 

Lyt til episoden nedenfor eller via din foretrukne APP