Vi skal stoppe med at gå og vente på, at vores mor eller far bliver de forældre vi går og drømmer om. For højst sandsynligt kommer det ikke til at ske. Vi er nødt til at tage ejerskab og forstå at vi faktisk godt kan give os selv den omsorg og den kærlighed som vi mangler fra dem. Det kan vi godt give os selv, i det omfang, at vi faktisk kan heale det hul som mange af os går rundt med.

 

På en smuk vinterdag for ikke så længe siden mødte jeg Vibeke Amdisen i hendes dejlige lejlighed til en dyb og smuk snak om den nye tids moderskab og familieliv. Vi satte os på nogle puder på gulvet, og skabte hygge med lys og te.

Podcasten tager udgangspunkt i en fælles hjertesag – den nye tids moderskab. Hvad er det for en tid vi er på vej ind i? Og hvad betyder den for vores moderskab og familieliv generelt?

Hvorfor er det så yderst vigtigt at vi mødre healer vores egne barndomstraumer og -sår? Og hvordan kan vi gøre dette arbejde sammen med vores børn? Og hvad kan vi gøre, i øjeblikket, for at heale hinanden, når vi kommer til at reagere uhensigtsmæssigt?

Hvordan lærer vi at lytte til vores moderintuition og gå med det vi mærker – også når samfundet dikterer noget andet? Hvordan lærer vi at møde vores børn fra hjertet, fra sjæl til sjæl? Hvad er sjælskontrakter? Og hvorfor er der ingen tilfældigheder?

Hvad sker der i vores verden lige nu? Og hvordan vil dette skifte påvirke vores relation til os selv, vores børn og hinanden? Og hvad er det for en verden, der venter os på den anden side af 2021 og i fremtiden?

Jeg håber, at du vil elske denne podcast, og at du vil lade dig inspirere til at træde ind i den nye tids moderskab, hvor du selv definerer dit moderskab, og går den vej der er rigtig for dig – uanset hvad samfundet dikterer.

Hvem er Vibeke Amdisen

Vibeke Amdisen er forfatter, foredragsholder og moderskabsmentor. I sin hjertebusiness arbejder Vibeke med mødre, og hjælper mødrene med at gå fra konflikter og stress til et familieliv fuld af tilstedeværelse, kærlighed og harmoni.

 

Lyt til episoden nedenfor eller via din foretrukne APP