Når vi er stille, så er der jo ikke noget, der afleder. Og så kan man jo lige pludselig mærke sig selv, og det er jo rigtig svært for rigtig mange. Og det var det jo virkelig også for mig selv.

Jeg møder Kristina i hendes skønne hjem på Østerbro, der emmer af hjertevarme, hverdagsspiritualitet og masser af hygge. Efter en ‘tour de chambre’, ender vi i køkkenet. Det er som man siger, at enhver god fest starter og slutter i køkkenet ik?!

I podcasten får du Kristinas ærlige og personlige beretning om at ramme bunden så hårdt, at der kun var én vej – at tage den bedste beslutning i hendes liv. Kristina beskriver selv denne hendelse som hendes  ‘quantum shift’. Siden da har Kristina arbejdet med at finde hjem i sig selv gennem spiritualiteten. Ifølge Kristina er vi alle en sjæl med et formål, og Kristinas eget formål er at hjælpe kvinder med at finde hjem i sig selv, anvende sin kvindelige kraft og potentiale samt at forbinde krop, sind og sjæl. Hvilket er præcis det hun gør i sin virksomhed Wholewoman.

Kristina giver dig konkrete råd til, hvordan du selv kan lave dine egne daglige rutiner, der træner dig i at være til stede, være med det der er og til at være bevidst i processen.

Vores snak når virkelig vidt omkring, kun afbrudt af hundeprutter (som heldigvis ikke kan lugtes på lyd!) og datteren Ida som kommer hjem. Jeg ved ikke med dig – men jeg glæder mig allerede til bogen ‘Hverdagsspiritualitet’.

Hvem er Kristina Trolle

Kristina Trolle er indehaver af Wholewoman, og arbejder til daglig med kvinder gennem yoga, foredrag, events og skønne retreats. Undertonerne i Kristinas arbejde er altid spiritualiteten; hvordan du kan være tro mod dig selv, se på det der er, trække vejret igennem det og leve livet med hjertet forrest.

Lyt til episoden nedenfor eller via din foretrukne APP