Sådan beroliger du dit barn med essentielle olier

Af doTERRA (red. og oversættelse af Dorte Eilsø)

 

Som forælder har du sandsynligvis et par go-to-løsninger til, når en nedsmeltning rammer.

Uanset om du står i supermarkedet, stuen eller afleverer dit barn i skolen, er nedsmeltninger noget, som enhver forælder frygter. Nogle gange kommer nedsmeltninger på grund af mangel på søvn, andre gange føler dit barn sig bare overvældet, og ofte er der slet ingen forklaring på dem.

Som forælder har du sandsynligvis et par go-to-løsninger til, når en nedsmeltning rammer. Måske skynder du dig og tager fat i dit barns yndlingstæppe, eller du tilbyder noget slik, du har opbevaret i din pung. Ud over dine velprøvede metoder til beroligelse af dit barn kan essentielle olier være meget nyttige til at skabe et beroligende, afslappet miljø – for både børn og voksne.

Brug af essentielle olier omkring børn

Hvis hyppige nedsmeltninger får dig til at bekymre dig om at gå ud offentligt, frygte sengetid eller hjemmearbejdstid, kan du med fordel bruge essentielle olier til at skabe et roligt, fokuseret miljø for dit barn. Undrer du dig over, hvordan man beroliger et barn ved hjælp af essentielle olier? Prøv en eller begge af disse fantastiske essentielle olieblandinger – designet kun til børn!

Hvis hyppige nedsmeltninger får dig til at bekymre dig om at gå ud offentligt, frygte sengetid eller hjemmearbejdstid, kan du med fordel bruge essentielle olier til at skabe et roligt, fokuseret miljø for dit barn.

Calmer® Restful Blend

Hvis dine børn har tendens til at køre sig selv op eller blive følelsesladet ved sengetid, kan det få putningen til at føles som en magtkamp i stedet for den rolige, stille tid på dagen, som det gerne skulle være. The Calmer Restful Blend bruger de beroligende egenskaber ved lavendel, Cananga, Buddha Wood og romersk kamille for at fremme afslapning og samtidig mindske følelser af stress.

Sådan bruges doTERRA Calmer Blend

  •  Rul Calmer på dit barns bryst og nakke inden sengetid for at fremme en afslappet og rolig søvn.
  •  Prøv at anvende Calmer på dit barns håndled i slutningen af ​​dagen for at mindske bekymringer og stilne rastløshed.
  •  Hvis dit barn har problemer med at falde til ro selv, kan du anvende Calmer på dit barns fodsåler inden sengetid for at hjælpe dem med at slappe af.
Når du hjælper dit barn med at fjerne distraktioner, fokusere på den aktuelle opgave og reducere mental stress, vil dit barn være i stand til at koncentrere sig.

Thinker® Focus Blend

En anden unik blanding designet kun til børn, Thinker Focus Blend, kan reducere følelser af mental stress, når dit barn føler sig distraheret eller overvældet. Ofte er nøglen til at komme til sig selv igen efter en nedsmeltning (eller helt undgå en nedsmeltning) at få dit barn til at fokusere på noget andet end deres frustrerende eller overvældende følelser. Ikke forstået som at du ikke skal anerkende disse følelser, men på det tidspunkt har du og dit barn brug for at komme videre, og her kan olierne hjælpe jer.  

Kanalisering af et barns energi kan hjælpe ham/hende med at bearbejde sine følelser. Thinker Blend er designet til at skabe en følelse af årvågenhed og klarhed, samtidig med at den kan reducere følelser af mental stress. Når du hjælper dit barn med at fjerne distraktioner, fokusere på den aktuelle opgave og reducere mental stress, vil dit barn være i stand til at koncentrere sig. Det skaber et støttende og positivt miljø for øget kreativitet og fokus.

Sådan bruges doTERRA Thinker Blend:

  •  Rul Thinker på dit barns håndled eller hænder, og få dem til at inhalere dybt for at fremme en følelse af klarhed og opmærksomhed.
  •  Når dit barn oplever følelser af tristhed eller stress, så hjælp dit barn med at anvende Thinker til at løfte humøret.
  • Giv Thinker med i rygsækken, hvis dit barn føler sig overvældet eller frustreret i skolen eller omkring lektielæsningen, så dit barn kan bruge den til at støtte sin kreativitet og opleve en følelse af klarhed.