Hvad betyder det at ‘rewild’ os selv?

Af Amalie Harris Barfod fra www.rewildstudio.com 

Vi har alle evnen til at være mere opmærksomme og bevidste mennesker. Det eneste der kræves er dedikation og vilje til at tage sig tid til at øve det i vores daglige handlinger.

Ordet rewilding har mange betydninger. Først og fremmest er det en livslang læringsproces og en måde at leve på. Det tager tid at genopdage sig selv og virkelig lytte til den visdom, vi har indeni. Det kræver en vilje til at stoppe op, dykke ned i sig selv og åbne sit hjerte for al den viden, der allerede er her.

At ’rewild’ os selv betyder at dykke ned i og genopdage den indre kraft i vores natur. Det betyder at dykke ned i vores kerne, genopdage vores intuition og sanser. At være i kontakt med vores vejrtrækning, vores syn, vores kroppe og vores sind. Det betyder at fokusere på én ting ad gangen, være til stede i nuet og give vores fulde opmærksomhed på én ting ad gangen.

At ’rewild’ os selv betyder at genopdage vores potentiale som mennesker, vores potentiale til at være kærlig, omsorgsfuld, kreativ, opfindsom og fri. Frie til bare at være og nyde dette øjeblik.

At ’rewild’ os selv betyder at genopdage den ældgamle visdom fra naturen og lære at bringe den til live igen på en måde, der fylder vores sjæle og vores omgivelser op.

’Rewilding’ betyder at spørge os selv, hvad der skal have betydning i vores liv.

’Rewilding’ betyder at spørge os selv, hvad der skal have betydning i vores liv. Hvad der virkelig er vigtigt for os, og hvordan vi kan give det vores største opmærksomhed, omsorg, påskønnelse og kærlighed. Stil dig selv spørgsmål som; Hvor føler jeg mig fredelig? Hvornår føler jeg mig glad og godt tilpas med det, der omgiver mig? Hvordan kan jeg bringe flere af disse øjeblikke ind i mit liv?

Nogle gange kan det være nok at tage et aspekt af, hvad dine svar vil være, og integrere dem i din daglige rutine. For eksempel at tage en lille pause i løbet af dagen, lukke øjnene og trække vejret dybt. Dette hjælper dig med at få forbindelse til din krop og sind igen og sænke farten.

Det er den rejse, jeg er på og har været hele mit liv. At have viden om, at jeg virkelig kan beslutte, hvordan mit liv skal være, og hvad der skal være i det, er en meget befriende og groundende oplevelse. At sænke farten, sætte pris på mig selv og mine omgivelser, anerkende at naturen har meget visdom og fortaler for det, giver mig mening og lidenskab i mit liv. Samtidig er kærlige forhold den vigtigste ingrediens i mit liv. At have mennesker omkring mig, der elsker mig, og som jeg elsker, er kernen i at have et tilfredsstillende liv.

Tak fordi du læste med og husk;  træk vejret.