De fleste mennesker falder i den fælde med at tilføje mere til deres rutine, men i virkeligheden er det vigtigere at se på hvad der kan skæres væk!

 

Uanet hvordan vi vælger at leve vores liv, så er moderskabet en slags performance. Vi taler om hvordan vi skaber de mest optimale betingelser for vores sundhed, fysisk som mentalt. For står vi stærkt som mor, står vi også stærkt i vores moderskab. Og når vi er sundere, kan vi bedre være bevidste om vores tilstand og dermed vores måde at være sammen med vores børn på. Men hvordan kan vi mødre, gennem kosten, kosttilskud og gode hverdagsrutiner optimere os selv samt vores fysiske og mentale sundhed? 

Hør hvilke ’life hacks’ Dorthe selv benytter sig af, for at gøre det nemt at optimere sin egen fysiske og mentale sundhed, så hun kan være en stærkere og sundere udgave af sig selv. Hvad er de mest basale kosttilskud, altså ’need to have’? Hvad skal du tage eller gøre, hvis du allerede er sund og tager kosttilskud i forvejen? Og mener du ikke at du kan optimere din sundhed, så hør med her i podcasten – Jeg blev selv meget overrasket over, hvad der findes derude!

Dorthe Hummel arbejder til daglig som Holistisk Performance Coach & Mental Træner. Hun er vant til at have med mennesker at gøre, der gerne vil high performe.

Lyt til episoden nedenfor eller via din foretrukne APP