PM_hero_coaching

Autentisk synlighed

En online workshop i hvordan du bruger Essentielle Olier til at udtrykke dig selv autentisk

 

  Alt for få mennesker står frem som dem de virkelig er, claimer deres spotlight og står stærkt i deres autentiske udtryk, hvilket koster dem udbrændthed, stress, disharmoni og en følelse af at savne en “mening” i tilværelsen.

  Dette vil vi gerne hjælpe dig med at gøre noget ved, fordi udfordringen er ikke at du ikke føler mening – udfordringen er at du ikke deler dig selv autentisk med verden. 

   

  Når vi deler os selv autentisk vil vi altid føle mening

  For meningen er at du er her for at være dig, samt blive set og hørt for den du er.

  Derfor inviterer vi dig til workshoppen “Autentisk Synlighed”, hvor vi vil undervise dig i hvordan du kan bruge essentielle olier til at kommunikere din sandhed og din essens autentisk, ærligt og kærligt.

   

   

  At finde din autentiske stemme er hele rejsen bag hvorfor du er her

  Netop derfor er det også så vigtigt at finde redskaber og øvelser der kan støtte dig i at finde modet til at leve din essens autentisk i tale, handling og udstråling, således du føler samklang mellem den du er og hvordan du lever dit liv. 

  Det kan da ikke være så nemt at man bare kan bruge en olie?” – tænker du så måske?

  Well, 1000-vis af mennesker i vores netværk tager ikke fejl, men hvis du er i tvivl, så kom med og oplev olierne på egen krop under workshoppen, når vi kombinerer olier, mindset og energiarbejde.

  Din pris

  Din pris for at deltage på workshoppen og få tilsendt olie-prøver er 50 kr

   

  For at tilmelde dig skal du

  • Overføre 50 kr på Mobilepay 26839884 (Dorte Eilsø) for at booke din plads, husk at tilføje Autentisk synlighed i kommentarfeltet

   

  Spørgsmål?

  Har du spørgsmål til Workshoppen så skriv til dorte@planetmotherhood.dk

  Planet Motherhood logo