En simpel putterutine

Af doterra (red. og oversættelse Dorte Eilsø)

For mange børn virker ritualer ved sengetid som børstning af tænder mere som unødvendige og irriterende.

Uanset om du har babyer, småbørn, små børn, børn i mellemskolen, teenagere eller unge mennesker i huset, så kan sengetid ofte være den sværeste del af din dag som forælder. Vi kender det alle sammen; de små børn, der er enten tørstige eller sultne der lige inden sengetid, og de ældre børn, der beslutter at lave lektier i sidste øjeblik. Natten kan føles alt end rolig og afslappende.

Inden du overgiver dig fuldstændig til en kaotisk putterutine, kan du prøve et par af disse tips til en mere enkel og mindre kaotisk puttetid for alle.

Gør badet til en afslappende begivenhed

Med hjælp fra essentielle olier kan du nemt gøre badet til en afslappende begivenhed, der beroliger børnene inden sengetid. Brug beroligende olier som lavendel eller doTERRA Balance® sammen med epsomsalt i et varmt bad for at skabe en dejlig aromatisk og afslappende oplevelse. Overvej at bruge doTERRA Serenity® Bath Bar for ikke kun at få dem til at føle sig rene, men for at lade den afslappende aroma af doTERRA Serenity® blive hængende på deres hud, når de er færdige med badet.

Når du endelig har afsluttet badet, tandbørstningen, og alle børnene er rene, kan det stadig være en udfordring at få alle i seng og sove på et anstændigt tidspunkt.

Nem og god personlig hygiejne

De voksne forstår vigtigheden af ​​at børste tænder, rense huden og udøve god hygiejne inden sengetid. For mange børn virker ritualer ved sengetid som børstning af tænder mere som unødvendige og irriterende. Hvis du har små børn, der hader at børste tænder eller teenagere, der aldrig vil vaske deres ansigt, så har doTERRA et par personlige hudplejeprodukter, der vil være en stor hjælp.

Familier elsker doTERRA On Guard® Whitening Tandpasta, fordi den har en behagelig smag og giver virkelig rene tænder. Du kan også opfordre dine børn til at bruge doTERRA On Guard Mouthwash for at sikre, at hele munden er ekstra ren før sengetid. Hvis dine børn kan lide essentiel olie af pebermynte eller mynte, kan du overveje at tilføje en dråbe olie til deres tandpasta, før du børster dem for at give dem en ekstra ren, mynte-agtig  følelse.

Hjælp din teenagers hud med at se ren og frisk ud med HD Clear®-produkterne. HD Clear Foaming Facewash gør rengøringen af huden let og sjov. Plus, HD Clear Topical Blend roll-on gør hudpleje endnu enklere for teenagere, der ofte springer dette trin over inden sengetid.

Gør det sjovere at diffuse ved sengetid, ved at lade børnene vælge deres yndlings essentielle olier.

Skab rammerne for bedre søvn

Når du endelig har afsluttet badet, tandbørstningen, og alle børnene er rene, kan det stadig være en udfordring at få alle i seng og sove på et anstændigt tidspunkt. Gør børnene klar til en god nats søvn, ved at bruge beroligende essentielle olier i soveværelset eller stuen, når der er ca. 30 min til sengetid. De beroligende og afslappende dufte af essentielle olier vil fylde rummet og skabe et miljø, der er perfekt til søvn.

Gør det sjovere at diffuse ved sengetid, ved at lade børnene vælge deres yndlings essentielle olier, eller lav nye diffusorblandinger sammen hver aften. Du kan også komme et par dråber af en beroligende essentiel olie som Clary Sage, Sandeltræ eller doTERRA Serenity® i en lille sprayflaske med vand og spray blandingen på dine børns sengetøj inden sengetid, for at fremme en beroligende og afslappende atmosfære, der gør det let at falde i søvn.

En god nat for alle

Uanset om dine børn vågner konstant hele natten eller har svært ved at falde i søvn, kan det være svært at hjælpe dem med at føle sig rolige og afslappede nok til at sove igennem hele natten. Prøv at komme essentielle olier under dit barns fødder, før du selv går i seng for at skabe gode betingelser for en god nattesøvn. De beroligende essentielle olier absorberes let i huden på fødderne, og dit barn indånder aromaen, når han eller hun falder i søvn.